Trots op jouw bedrijf!

Deze zomer is de zomer van thuis, op bezoek bij familie of een bbq in de tuin bij vrienden. En dan neem je een cadeautje mee. Kunnen de klanten in jouw winkel geen keuze maken of is het te heet voor vers? Attendeer je klanten op onze nieuwe cadeaubonnen in een unieke verpakking, namelijk met jouw bedrijfsnaam erop!


Profiteer tot 11 juli van dit buitenkansje en laat de cadeaubonnen en cadeaubonverpakkingen GRATIS PERSONALISEREN met jouw logo of bedrijfsgegevens erop.


De actie is alleen in onze filialen te verzilveren. Vraag ook daar naar de specifieke voorwaarden. Regel het snel en ga deze zomer als cadeautje mee op pad!


Deze aanbieding geldt voor de cadeaubonnen van de serie 'Any time' en de doosjes met een afname van 250, 500 of 1000 stuks. Bekijk de nieuwe collectie alvast online.

 

 

Zomer(t)huis

Blijven jouw klanten deze zomer ook veel thuis? Creëer voor hen het ultieme vakantiegevoel. Maak het in en rond huis zomers, sfeervol en gezellig. Bezorg jouw klanten een fijne vakantie door het aanbieden van zomerse boeketten, tropische tuinplanten of zonnige decoratie.

Wij selecteren de beste producten voor in huis, de serre, op het terras of in de tuin. Dat is de zomer bij Alflora.

Volg onze zomercampagne in de filialen, op social media, via onze mailingen en hier in de webshop: https://www.alflora.nl/zomerthuis