Creëer het ultieme vakantiegevoel!

Blijven jouw klanten deze zomer ook veel thuis? Creëer voor hen het ultieme vakantiegevoel. Maak het in en rond huis zomers, sfeervol en gezellig. 
Bezorg jouw klanten een fijne vakantie door het aanbieden van zomerse boeketten, tropische tuinplanten of zonnige decoratie.

Wij selecteren de beste producten voor in huis, de serre, op het terras of in de tuin. Dat is de zomer bij Alflora.

Volg onze zomercampagne in de filialen, op social media, via onze mailingen en hier in de webshop. 

 

Binnen & Buiten

Deze oude meesterwerken luiden het najaar alvast een beetje in. De serie kussens en wanddoeken zijn geschikt voor binnen & buiten en verkrijgbaar in de webshop en onze filialen. Voorraad verschilt per filiaal.

 

Opruimfeest

Nog meer Opruimfeest bij Alflora! Vandaag hebben we een selectie glas toegevoegd aan de online opruiming. Dat betekent dat je met kortingen oplopend tot ruim 45% leuke Elena vazen kunt shoppen in onze webshop.

 

Opruimfeest

Het Opruimfeest bij Alflora gaat maar door. We hebben een selectie aardewerk toegevoegd aan de online opruiming. Dat betekent dat je met kortingen oplopend tot 65% leuke potten en vazen kunt shoppen in onze webshop.

 

Net binnen

Als eerste in Nederland bieden wij deze zomer de volledige Oasis® Bio Floral Foam serie aan. Steekschuim met een 100% biologisch afbreekbare basis en dat voldoet aan de eisen die worden gesteld voor het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’. De nieuwe artikelen passen daarom helemaal bij een duurzame bedrijfsvoering.

 

Net binnen

Droogbloemen zijn de trend van dit moment. Onze collectie zijden droogbloemen stylen een huiskamer af, gaan de hele zomer mee en hebben geen verzorging nodig als je klanten toch een paar dagen op vakantie gaan. Presenteer deze droogbloemen op een trendy manier in je winkel en overtuig je klanten.

 

Buitenkansje

Deze zomer is de zomer van thuis, op bezoek bij familie of een bbq in de tuin bij vrienden. En dan neem je een cadeautje mee. Kunnen de klanten in jouw winkel geen keuze maken of is het te heet voor vers? Attendeer je klanten op onze nieuwe cadeaubonnen in een unieke verpakking, namelijk met jouw bedrijfsnaam erop!

Profiteer tot 11 juli van dit buitenkansje en laat de cadeaubonnen en cadeaubonverpakkingen GRATIS PERSONALISEREN met jouw logo of bedrijfsgegevens erop.

Kijk voor meer informatie op https://www.alflora.nl/zomerthuis/buitenkansje

 

 

Opruimfeest

Heel veel koopjes in het filiaal en online. Struin met deze zomerse temperaturen onze opruiming af, op zoek naar leuke items voor in huis en in de tuin. Style ze volop met zomerse bloemen en planten of sla alvast je slag voor het najaar. Met kortingen oplopend tot bijna 90% profiteren ook jouw klanten die het deze zomer thuis gezellig maken!

 

 

Net binnen

Deze zomer is het tijd voor boeketten. Met vers, zijde of een combinatie ervan. Maak het deze zomer makkelijk voor jouw klanten door boeketten aan te bieden in onze nieuwe serie vazen. Kant-en-klaar om mee te nemen voor thuis of als cadeau.