Vaas van de maand

Iedere maand wordt er in de Bloemen- en plantenagenda een bloem gekozen die net wat meer aandacht verdient dan de rest. Hoe kun jij als bloemist deze bloem nou beter promoten dan deze te matchen met de perfecte vaas? Daarom hebben wij voor elke bloem van de maand een bijpassende vaas geselecteerd waarmee je inspeelt op het gemak van de klant en de laatste trends.

APRIL VAAS - VAAS HURRICANE ELENA


Zet jouw kleurrijke gerbera’s in dit speelse vaasje van helder glas. De vaas is 18 cm hoog en heeft een diameter van 13,5 cm. Zorg dat de vaas goed schoon is zodat bacteriën geen kans krijgen, dan blijven je bloemen het langst mooi. De vaas heeft een sierlijke bolling en een smallere hals, zo blijft je boeket netjes rechtop staan en hebben de stelen genoeg ruimte. Onder de vaas zit een subtiel voetje van glas. Een mooi en stevig vaasje perfect voor de vrolijke gerbera, daar word je toch blij van?!

Je kunt hem hier kopen.

APRIL BLOEM - GERBERA

Verwelkom de lente in jouw winkel met de gerbera! Met haar kleurrijke en zonnige uitstraling zorgt ze voor veel gezelligheid en een instant vrolijk gevoel. Ze is er in ontelbaar veel verschillende kleuren en past daarom bij ieder interieur en iedere gebeurtenis. De gerbera is een niet geurende bloem en groeit naar het licht toe. Een bonte bos met gerbera’s in alle kleuren van de regenboog geeft je garantie voor kleurenpracht en veel vrolijke gezichten.  

Wil je meer weten over de gerbera? Dat kan op www.mooiwatbloemendoen.nl/gerbera

KOOP JOUW VAAS VAN DE MAAND