Vaas van de maand


Iedere maand wordt er in de Bloemen- en plantenagenda een bloem gekozen die net wat meer aandacht verdient dan de rest. Hoe kun jij als bloemist deze bloem nou beter promoten dan deze te matchen met de perfecte vaas? Daarom hebben wij voor elke bloem van de maand een bijpassende vaas geselecteerd waarmee je inspeelt op het gemak van de klant en de laatste trends.

MEI VAAS - VAAS HURRICANE ELENA


Prachtige pioenen verdienen een perfecte vaas waarin ze volop kunnen stralen. Kies voor een eenvoudige vaas van helder kwaliteitsglas, zo krijgen de pioenrozen de aandacht die ze verdienen. De vaas is 23 centimeter hoog en heeft een diameter van 20 centimeter. Wil je liever een iets kleinere vaas? Dat kan! Vaas hurricane elena heeft nog een kleiner broertje. Voor een extra grote bos positiviteit en vrolijkheid zet je gewoon de hele vazenfamilie gevuld met pioenrozen bij elkaar! 

Je kunt hem hier kopen.

MEI BLOEM - PIOEN

De pioenroos staat voor gezondheid, liefde en geluk, en is daarom een graag geziene gast op voorjaarsbruiloften. Maar ook in huis zien we deze positieve bloem graag terug. Ga daarom in mei lekker aan de slag met pioenrozen! De pioenroos is er in vele soorten, kleuren en maten, voor ieder wat wils dus. Verder ruiken ze erg aantrekkelijk, heerlijk zoet, daarmee lok je in een mum van tijd iedereen naar jouw winkel.

Wil je meer weten over de pioenroos? Dat kan op www.mooiwatbloemendoen.nl/pioenroos


KOOP JOUW VAAS VAN DE MAAND