Vaas van de maand


Iedere maand wordt er in de Bloemen- en plantenagenda een bloem gekozen die net wat meer aandacht verdient dan de rest. Hoe kun jij als bloemist deze bloem nou beter promoten dan deze te matchen met de perfecte vaas? Daarom hebben wij voor elke bloem van de maand een bijpassende vaas geselecteerd waarmee je inspeelt op het gemak van de klant en de laatste trends.

JUNI VAAS - VAAS HURRICANE ELENA


Zet je lelies in deze elegante vaas van kwaliteitsglas. De vaas heeft een mooie sierlijke vorm, met zijn bolling aan de onderkant en de bovenzijde die taps toe loopt. Daarmee doet het vaasje een beetje denken aan een kegel of waterdruppel. Op het breedste punt heeft de vaas een diameter van 16cm en de hoogte daarbij is 30cm, perfect voor lelies op een lange steel. De vaas heeft ook nog een kleiner broertje, deze heeft een hoogte van 18cm. 

Je kunt hem hier kopen.

JUNI BLOEM - LELIE

De lelie is misschien wel een van de veelzijdigste bloemen die we kennen. Ze is er niet alleen in een enorm uitgebreid kleurenpalet, maar kent ook vele vormen, groottes, geuren en zelfs wat betreft de afkomst kent deze bloem een ruime variëteit. De lelie kan gerust een wereldreiziger genoemd worden! Naast de vele verschijningsvormen zit de lelie ook nog vol symboliek. Zo staat ze onder andere voor vrouwelijkheid, liefde, zuiverheid en vergankelijkheid. Een bijzonder veelzijdige bloem, en voor al jouw klanten een soort die bij ze past.

Wil je meer weten over de lelie? Dat kan op www.mooiwatbloemendoen.nl/lelie


KOOP JOUW VAAS VAN DE MAAND