Vaas van de maand

 

Iedere maand wordt er in de Bloemen- en plantenagenda een bloem gekozen die net wat meer aandacht verdient dan de rest. Hoe kun jij als bloemist deze bloem nou beter promoten dan deze te matchen met de perfecte vaas? Daarom hebben wij voor elke bloem van de maand een bijpassende vaas geselecteerd waarmee je inspeelt op het gemak van de klant en de laatste trends.

FEBRUARI VAAS - FLES ANIA

Een klassieke solo vaas voor de meest geliefde bloem onder de snijbloemen. Fles Ania is een sterke topper die vast in onze basis zit. De vaas is gemaakt van helder glas, 28 centimeter hoog en is met zijn smalle hals enorm geschikt voor één tot een paar bloemen op steel. De vaas doet het goed op zichzelf, maar is ook erg leuk als een verzameling. Het is de perfecte vaas voor de veelzijdige roos. Zorg dat je deze in je assortiment hebt om in februari mooie Valentijnsarrangementen te creëren.

Je kunt hem hier kopen.  

 

 

FEBRUARI BLOEM - ROOS

De onbetwiste nummer één onder de snijbloemen, de roos! Er zijn maar liefst 600 verschillende soorten rozen en dit aantal breidt zich elk jaar verder uit. Ze zijn verkrijgbaar in velen kleuren en in vele vormen, van trosroos tot soloster. Een bekende snijbloem die in heel veel creatieve vormen aan geboden wordt; als drijfbloem, op steel in een vaas of als luxe element in een plukboeket. En het is natuurlijk bij uitstek de bloem waarmee wij op 14 februari de liefde vieren, de Valentijnstopper!

Wil je meer weten over de roos? Dat kan op www.mooiwatbloemendoen.nl/roos

 

KOOP JOUW VAAS VAN DE MAAND