Spring & Summer 2019

Dit voorjaar kenmerkt zich door masterpieces. Het vakmanschap van de bloemist floreert als nooit tevoren. Verleid jouw klanten met aandacht en kwaliteit. En werk samen met Alflora aan onweerstaanbare combinaties. Prachtige nieuwe producten zijn verdeeld over drie grote collecties. Voor het interieur tot in de tuin en alles wat daartussen ligt. Voor Valentijn en Pasen hebben we trendy items geselecteerd. En onze collectie met betere basics is flink uitgebreid.

 

Beschikbaarheid

Onze voorjaarscollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop en in onze filialen.

De komende dagen en weken blijven nieuwe voorjaarssartikelen bij ons binnenkomen. Houd daarom de webshop of jouw filiaal goed in de gaten en laat je elk bezoek weer verrassen door de new arrivals.

BEKIJK DE STYLEGUIDE
 

 

PRECIOUS SPRING - VERWELKOM HET VROEGE VOORJAAR

Gebruik dit voorjaar je creativiteit en vakmanschap en laat zien dat groot en verfijnd prima samengaan. Zet romantische bloemen in pasteltinten als roze, blauw en crème tegenover donkere kaderlijnen voor een grafisch effect. Breng je creatie tot grote hoogte!

FLORIST GARDEN - PLUK DE DAG MET DEZE LENTECOLLECTIE

Je eigen wilde tuin in een grote vaas. zoek de balans tussen bloemen en grassen. Gebruik hier en daar een hard roze accent tussen oranje, geel en limoengroen. Pluk de dag!
Je voelt de zonnige sfeer van het jonge malse groen met het frisse limoen en warme geel. De solide basis van glas met structuur zorgt voor een spannend contrast.

SUMMER SPLENDOUR - GO GLOBAL THIS SUMMER!

Klassiekers uit de hele wereld ontmoeten elkaar deze zomer. Grote weelderige boeketten zoals alleen de oude meesters ze ooit schilderden. Zet ze in potten en vazen uit alle windstreken van Ibiza tot India. Go global this summer!

 

CHECK ONZE NEW ARRIVALS - LENTE EN ZOMER 2019

Laat je inspireren door de trends in onze nieuwe voorjaarscollectie. We zien grote vazen en potten en royaal opgemaakte stukken. Een seizoen vol bloemstyling en inspiratie voor elke bloemist.