SPARKLING SEASON

Shop de feestelijke december look

Het bloemwerk in december spat uit elkaar als het mooiste siervuurwerk. Schik in een waaiervorm en een krachtige belijning. Boeketten krijgen een extra dimensie door LED verlichting en chique vazen. Hang een paar kerstballen aan sierlijke takken voor een speels effect.

Blauw is een opvallend kleuraccent naast ijsgroen, bordeaux en mat goud. Klassieke vormen met onregelmatige structuren zorgen voor dynamiek. Verwerk kerstballen en verlichting voor een sprankelende party sfeer!

Meer sprankeling, meer licht en vooral meer kleur voor kerst. Wauw: traditioneel bordeaux en goud gecombineerd met contrasterend blauw! December is dé maand om als bloemist op te vallen. Ga voor luxe vazen en potten op pootjes. Verras je klanten met jouw persoonlijke stijl. Shop al je benodigdheden bij Alflora en maak je collectie compleet.

 Sparkling Season 1  Sparkling Season 2  Sparkling Season 3

FLORALE GANGMAKERS

Diep, donker en luxueus! De kerst van 2019 wordt heel floraal, bloemen spelen de hoofdrol. Maar welke bloemen zijn nou echte gangmakers tijdens de feestdagen? We hebben het onze floral designer Giel Tuns gevraagd. Deze drie bloemen zorgen volgens Giel gegarandeerd voor sfeer op de kersttafel. 

  • ANTHURIUM 

    De Anthurium is met haar glansrijke, glimmend schutblad een echte Kersttopper! Ze is er in een uitgebreid kleurenpalet wat perfect past bij de gezellig aangeklede feestdagen. Daarnaast is het ook nog eens een van de snijbloemen met de langste houdbaarheidsdatum. Dat geeft garantie voor een langdurige feeststemming!

  • HELICONIA 

    Overdreven stylisch en luxueus, de Heliconia is een adembenemende tropische bloemsoort. Je hebt soorten met hangende en rechtopstaande bloeiwijzen. Het schutblad heeft vaak een fel rood-oranje kleur, wat natuurlijk uitstekend samengaat met de feestdagen. Prachtig in haar eenvoud!

  • GREVILLEA

    De Grevillea is een exotische snijbloem afkomstig uit Australië. De bloem groeit aan een groene plant welke sterk lijkt op een kerstboom. In de winterperiode zijn de roze bloemen volop in bloei. Een kerstboom met bloemen, do we need to say more?!