For best basics and today’s trends

In onze showroom in Aalsmeer nemen we je mee in de wereld van Alflora, de groothandel in bloemisterij-artikelen. Je ziet hier niet alleen onze trendcollectie voor het aankomende seizoen; ook presenteren wij onze basiscollectie, die jaarrond te verkrijgen is.

 

Bezoek showroom

 

 

Bloemisten

Een bezoek aan de showroom is op afspraak. Heb je interesse als bloemist om vooruit of in grote volumes in te kopen, neem dan contact op met een van onze filialen voor het maken van een afspraak.

 

Business klanten

(Groot)zakelijke klanten kunnen contact opnemen met onze acountmanager Alflora Business, Erwin Otten voor het maken van een afspraak, op telefoon nummer 06-12021372.


In de showroom kunnen klanten kennis maken met Alflora, het assortiment en het bespreken van specifieke klantwensen met betrekking tot hardware.

 

Adres showroom

Onze showroom is gevestigd vlakbij ons filiaal Aalsmeer:

  • Lakenblekerstraat 24 A
  • 1431 GG Aalsmeer

Let op! De showroom is te vinden op de 2e verdieping boven het Welkoop-filiaal.

 

Autumn & Winter 2021 in de showroom in Aalsmeer

Klik op de foto's voor een korte wandeling door het najaar van 2021.

Trends najaar 2021 - 1     Trends najaar 2021 - 2    Trends najaar 2021 - 3

 

Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen, wij nemen dan binnen uiterlijk 2 werkdagen contact met je op.

Heb je interesse?

Hopelijk hebben we je interesse gewekt. We komen graag met je in contact! Stuur met onderstaand formulier jouw gegevens door en wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contactgegevens


Wat kunnen we voor je doen?