Showroom voorjaar 2020 vanaf 1 juli geopend!

Met trots presenteren wij in onze showroom de voorjaarscollectie Spring & Summer 2020.

In onze showroom in Aalsmeer nemen we je mee in de wereld van Alflora, de groothandel in bloemisterij-artikelen. Je ziet hier niet alleen onze trendcollectie voor het aankomende seizoen; ook presenteren wij onze basiscollectie, die jaarrond te verkrijgen is. 

De voorverkoop van deze collectie loopt tot en met 12 augustus 2019.


Afspraak maken

Een bezoek aan de showroom is altijd op afspraak. Heb je interesse om vooruit of in grote volumes in te kopen, neem dan contact op met één van onze filialen voor het maken van een afspraak.

(Groot)zakelijke klanten kunnen contact opnemen met Erwin Otten, onze accountmanager Alflora Business, voor het maken van een afspraak op telefoon nummer 06-12021372. In de showroom kunnen klanten kennis maken met Alflora en het assortiment en kun je met Erwin specifieke klantwensen met betrekking tot hardware bespreken.

Klantendag 9 juli 2019

Op 9 juli organiseren we een speciale klantendag in onze showroom. Je kunt de voorjaarscollectie Spring & Summer 2020 komen bekijken en specifieke inkoopwensen aangeven. Uiteraard zorgen we ook voor een hapje en een drankje. Wil je langskomen op 9 juli? Neem dan contact op met het filiaal waar je meestal je inkopen doet.


Trends voorjaar 2020

Het voorjaar 2020 beginnen we met contrast. Het warme donkerrood en zalmroze staat in contrast met het koelere blauw en groen. Hier zien we ook de natuurlijke materialen die later in het voorjaar de basis vormen met vergrijsde, waterige pastellen. Richting Moederdag en de zomer is het één en al bloemen, die kleuren zien we ook terug in onze collectie.


Adres showroom

Lakenblekerstraat 24 A 1431 GG Aalsmeer (op de 2e verdieping boven het Welkoop-filiaal, naast ons eigen filiaal in Aalsmeer).