Showroom Alflora

In onze showroom in Aalsmeer nemen we je mee in de wereld van Alflora, de groothandel in bloemisterij-artikelen. Je ziet hier niet alleen onze trendcollectie voor het aankomende seizoen; ook presenteren wij onze basiscollectie, die jaarrond te verkrijgen is.

Bezoek plannen

Nieuwsgierig naar onze trendcollecties van het voorjaar en de nieuwe productgroepen, die op dit moment exclusief in de showroom te bekijken zijn, dan maken we graag een afspraak met je. Een bezoek aan de showroom is altijd op afspraak. Heb je als bloemist interesse om vooruit of in grote volumes in te kopen, neem dan contact op met één van onze filialen voor het maken van een afspraak.

Contact met (groot)zakelijke klanten loopt via Erwin Otten, onze accountmanager Alflora Business. Voor het maken van een afspraak bel je Erwin op telefoonnummer 06-12021372. In onze showroom maak je uitgebreid kennis met Alflora en ons assortiment en kun je met Erwin specifieke wensen met betrekking tot onze collectie bespreken.

Je kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen, wij nemen dan binnen uiterlijk 2 werkdagen contact met je op.

Trends voorjaar 2020

Het voorjaar 2020 beginnen we met contrast. Het warme donkerrood en zalmroze staat in contrast met het koelere blauw en groen. Hier zien we ook de natuurlijke materialen die later in het voorjaar de basis vormen met vergrijsde, waterige pastellen. Richting Moederdag en de zomer is het één en al bloemen, die kleuren zien we ook terug in onze collectie.

Trend voorjaar 1 Trend voorjaar 2 Trend voorjaar 3

 

Adres showroom

Onze showroom is gevestigd vlakbij ons filiaal Aalsmeer:

  • Lakenblekerstraat 24 A
  • 1431 GG Aalsmeer

Let op! De showroom is te vinden op de 2e verdieping boven het Welkoop-filiaal.

Showroom 1 Showroom 2

 

 

Heb je interesse?

Hopelijk hebben we je interesse gewekt. We komen graag met je in contact! Stuur met onderstaand formulier jouw gegevens door en wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contactgegevens


Wat kunnen we voor je doen?