For best basics and today’s trends

In ons hoofdkantoor in Amstelveen nemen we je mee in de wereld van Dillewijn Alflora, dé groothandel in bloemisterij-artikelen. Je ziet hier niet alleen onze trendcollectie voor het aankomende seizoen; ook presenteren wij onze basiscollectie, die jaarrond te verkrijgen is.

 

Bezoek showroom

 

 

Bloemisten

Een bezoek aan de showroom is op afspraak. Heb je interesse als bloemist om vooruit of in grote volumes in te kopen, neem dan contact op met een van onze filialen voor het maken van een afspraak.

 

Business klanten

(Groot)zakelijke klanten kunnen contact opnemen met onze acountmanager Benelux Arjan Boes voor het maken van een afspraak:


In de showroom kunnen klanten kennis maken met Dillewijn Alflora, het assortiment en het bespreken van specifieke klantwensen met betrekking tot hardware.

Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen, wij nemen dan binnen uiterlijk 2 werkdagen contact met je op.

 

Adres showroom

Onze showroom is gevestigd in ons hoofdkantoor in Amstelveen

  • De Loetenweg 2
  • 1187 WB Amstelveen

 

Heb je interesse?

Hopelijk hebben we je interesse gewekt. We komen graag met je in contact! Stuur met onderstaand formulier jouw gegevens door en wij nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contactgegevens


Wat kunnen we voor je doen?