Platform verbeteringen

Datum

Verbetering

 

Sneller naar gewenste product of categorie
Op de homepagina tonen we de belangrijkste categorieën en producten. Zo kom jij sneller terecht op de door jou gezochte pagina. Met het gebruikte beeldmateriaal hopen we je ook nog enigszins te inspireren.

Extra beveiligde verbinding
Veiligheid staat bij Alflora hoog in het vaandel. Om die reden hebben we een extra beveiliging op onze verbinding geplaatst, welke er voor zorgt dat alle gegevens beveiligd verzonden worden.

Belangrijkste informatie beter zichtbaar
De belangrijkste informatie en functies zijn duidelijker zichtbaar gemaakt in een roze balk die bovenaan de webshop is toegevoegd. Altijd goed om te weten wanneer jouw bestelling gratis verzonden wordt, daarnaast zijn jouw account (login), de klantenservice en contactgegevens van onze filialen nu ook altijd binnen handbereik.

Verzending sneller gratis
Misschien wel de belangrijkste wijziging voor jou – bij online bestellingen vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten meer!

Zichtbaarheid prijzen
Alflora.nl toont geen prijsinformatie als je niet bent ingelogd. Om jou zo snel mogelijk alle relevante informatie te kunnen tonen hebben we bij het inlogscherm nu de mogelijkheid toegevoegd om ‘ingelogd te blijven’. Zo kom je altijd ingelogd binnen en zie je dus altijd onze prijzen, tenzij je je browsergeschiedenis (cookies) verwijdert natuurlijk.

Overzicht
Voor meer focus hebben we de werking van het hoofdmenu iets aangepast. Tijdens het zoeken via de menubalk wordt de achtergrond donker gemaakt en je ziet in welke hoofdcategorie je zoekt, deze is namelijk rood gemaakt.