Pot van de maand banner


Iedere maand wordt er in de Bloemen- en plantenagenda een kamerplant gekozen die net wat meer aandacht verdient dan de rest. Hoe kun jij als bloemist deze plant nou beter promoten dan deze te matchen met de perfecte pot? Daarom hebben wij voor jou de beste pot-plant combinaties gemaakt waarmee je inspeelt op het gemak van de klant en de laatste trends.


NOVEMBER POT – DRIEPOOT MATT COPPER LARGE

Een pot op hoge poten, perfect voor een mooie hangplant als de Rhipsalis. De driepoot is gemaakt van grijsmetaal waardoor de pot in combinatie met zijn lange slanke poten een stoer maar toch elegant uiterlijk heeft. De pot is 73,3 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Voor de liefhebber is hij er in verschillende maten en heeft hij ook nog een kleiner neefje met een goudmetaal kleurtje en een speels reliëf.

  

Plant-er van de maand

 

PLANT – RHIPSALIS

Van maatje S tot XL, compact voor op tafel of als hangplant, diepgroen van boven en wat ijler aan de uiteinden, de Rhipsalis heeft het allemaal! Niet zo bekend is dat de Rhipsalis eigenlijk een cactus is, maar dan minder prikkelbaar. Wel delen ze dezelfde eigenschap weinig verzorging nodig te hebben. Handig dus voor vergeetachtige watergevers. Wij vinden de Rhipsalis het mooist als hij hangt en zijn blad kan groeien als kronkelende linten. Wil je meer weten over de Rhipsalis? Lees dan snel verder!

 

KIES JOUW POT VAN DE MAAND