Over Dillewijn Alflora

Wij zijn dé groothandel in bloemisterij- en interieurartikelen. Je kunt bij ons terecht voor een zeer breed assortiment basismaterialen, verwerkartikelen en decoratieve artikelen die jij nodig hebt om creatief te zijn en je business te runnen. Twee keer per jaar lanceren wij een trendy collectie waarmee jij als vakman of vakvrouw je klanten kunt verrassen en het verschil kunt maken.

De nieuwe trend wordt gevolgd én bepaald door onze professionele meesterbloemschikkers, trendwatchers en productmanagers. In alle delen van de wereld wordt de uiteindelijke selectie voor jou uitgevoerd door onze inkopers.

Bij Dillewijn Alflora kun je onder meer terecht voor:

Online winkelen én producten in het echt ervaren

Dillewijn Alflora is dé Nederlandse groothandel met alle waarde toevoegende benodigdheden voor bloemisterijen. Je kunt terecht in één van onze 8 filialen in Nederland of ons filiaal in België. Natuurlijk shop je net zo makkelijk online op onze webshop! Klik hier om een account aan te maken.

Dillewijn Alflora behoort tot de handelsactiviteiten van Dillewijn Zwapak B.V.

Inkopen bij Dillewijn Alflora

Dillewijn Alflora biedt een compleet assortiment dat gericht is op bloemisten en andere bloem- en plantverwerkende afnemers. Ook zijn andere zakelijke inkopers die hun producten of dienstverlening willen verfraaien of op zoek zijn naar (woon)accessoires en decoratiemateriaal welkom bij Dillewijn Alflora.  

Alle bedrijven met een KvK-nummer, die aan bovenstaande omschrijving voldoen, kunnen zich als klant inschrijven bij Dillewijn Alflora. We verkopen niet aan particulieren. Inkopen kan in onze filialen in Nederland en België, online in de webshop www.alflora.nl en in onze showroom in Aalsmeer. Voor volumekopers en andere grootzakelijke klanten bedenken we graag samen met de klant oplossingen op maat.