Over Alflora

Wij zijn dé groothandel in bloemisterij- en interieurartikelen. Je kunt bij ons terecht voor een zeer breed assortiment basismaterialen, verwerkartikelen en decoratieve artikelen die jij nodig hebt om creatief te zijn en je business te runnen. Twee keer per jaar lanceren wij een trendy collectie waarmee jij als vakman of vakvrouw je klanten kunt verrassen en het verschil kunt maken.

De nieuwe trend wordt gevolgd én bepaald door onze professionele meesterbloemschikkers, trendwatchers en productmanagers. In alle delen van de wereld wordt de uiteindelijke selectie voor jou uitgevoerd door onze inkopers.

Bij Alflora kun je onder meer terecht voor:

Online winkelen én producten in het echt ervaren

Alflora is dé Nederlandse groothandel met alle waarde toevoegende benodigdheden voor bloemisterijen. Je kunt terecht in één van onze 8 filialen in Nederland of ons filiaal in België. Natuurlijk shop je net zo makkelijk online op onze webshop! Klik hier om een account aan te maken.

Alflora behoort tot de handelsactiviteiten van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop. De tuinbouw gerelateerde bedrijfsactiviteiten zijn ondergebracht onder de naam Horticoop B.V.