Nieuws

Cymbidiumactie zorgt voor verkoopstimulans bij groothandelcentra

In oktober start de promotiecampagne Cymbidium. In de woonmaand wordt de bloem als interieuricoon gepositioneerd. De bloemist wordt geactiveerd met verschillende activiteiten; waaronder een unieke spaaractie bij zes Nederlandse bloemengroothandelaren en Alflora. De kick-off van de campagne vindt plaats tijdens de najaarsshow van FloraZON in Venlo.

Op zondag 29 en maandag 30 september gaat de promotiecampagne Cymbidium van start tijdens de najaarsshow van FloraZON in Venlo. De bloem wordt op drie manieren verwerkt, waardoor de beeldbepalende toepassing van Cymbidium direct zichtbaar wordt. De vazen komen uit de collectie van Alflora. Bezoekers worden geïnformeerd over de Cymbidiumspaaractie en echte fans kunnen op modieuze wijze de liefde voor de bloem laten zien.

Cymbidiumspaaractie

Samen met Alflora en zes bloemengroothandelaren is een unieke spaaractie opgezet. De bloemist kan sparen voor een eigentijds mode-item. De actie loopt van zondag 29 september t/m donderdag 31 oktober 2019. Bloemisten ontvangen bij aankoop van Cymbidiums en vazen uit de geselecteerde collectie van Alflora een sticker. Een volle spaarkaart (vier stickers) geeft recht op het eigentijdse mode-item. De deelnemende groothandelaren zijn Aalsmeer: Dobbe Flowers, Ede: Goedegebuure en de Mooij, Zalam, Venlo: FleuraMetz, Gebr. Dings, Tilburg: Goedegebuure en de Mooij. Dit in samenwerking met de filialen van Alflora in Aalsmeer, Ede, Tilburg en Venlo.

Social media #cymbidiumlover

Om de zichtbaarheid van Cymbidium te vergroten, wordt de bloemist via social media opgeroepen Cymbidiumcreaties te delen met de speciale (hashtag) #cymbidiumlover. Hiermee onderscheidt de vakman zich in huidige speelveld.

Over de promotiecampagne snijcymbidium

De promotiecampagne Cymbidium ‘Interior Musthave’ is het initiatief van alle snijcymbidiumtelers i.s.m. Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie. Alflora werkt, als specialist in hardware, mee aan deze campagne.

 

Fall & Winter 2019

Vanaf augustus komen onze artikelen uit de najaarscollectie verspreid binnen. Laat je bij elk bezoek verrassen door onze new arrivals. Van welke stijl je ook houdt: bij ons vind je alles om jouw winkel of bedrijf te laten floreren.

Er is een grote belangstelling voor gedroogde materialen. Wuivende pluimen en grote palmsperen zijn de nieuwe interieurstukken. De fotogenieke floral cloud is hot (op Instagram) bij consumenten en bloemisten. Dankzij social media worden bloementrends snel en wijd verspreid. De wens van de klant verandert voortdurend. Voor jou, als bloemist, gaan nieuwe deuren open.

In onze drie prachtige najaarscollecties komen structuren, bijzondere kleurcombinaties en losjes bindwerk tot leven.

Houd onze webshop, filialen en social media in de gaten voor meer nieuws over de start van een florerend najaar!

 

                                

  

Alflora Wetteren verhuist per 1 januari 2020 naar nieuwe locatie

Met ingang van het nieuwe jaar gaat ons filiaal in Wetteren (B) verhuizen naar een nieuwe locatie. Alflora Wetteren opent per 1 januari haar deuren bij planten-, bloemen- en decoratiegroothandel De Guchtenaere in Lochristi (B), op 16 kilometer afstand van Wetteren.

Tot die tijd blijft Alflora onze klanten in België van dienst op de huidige locatie in Wetteren, met hetzelfde assortiment en dezelfde openingstijden en service. Het volledige team van Alflora Wetteren komt ook op de nieuwe locatie te werken.

Volg de verbouwing en aanstaande verhuizing van Alflora Wetteren ook op Facebook.