Banner interieur 2018


Verwelkom jouw klanten met een dramatisch warm koud contrast in een huiselijke Hollandse sfeer. Speel binnen deze trend met warme paarsrode kleurnuances als tegenwicht voor de koele grijs- en blauwtinten. Fris en sfeervol! Voel jij je al thuis binnen deze stijl geïnspireerd op de oude meesters?


ALFLORA’S INTERIOR FAVORITES

Het is de hoogste tijd om het interieur een grote opfrisbeurt te geven! Want het wordt weer kouder buiten en de dagen korter, wat betekend dat we het binnen extra gezellig en sfeervol moeten maken. Ook geven we vast een knipoog naar de feestdagen. Deze producten kunnen je hierbij goed op weg helpen.

Is jouw winkel al klaar voor een kunstzinnig interieurseizoen vol ingetogen elegantie en contrasten? Klik hier voor het hele assortiment.


GRIJZE VAAS

Een elegante glazen vaas van zware kwaliteit met een matte grijze finish. Deze stijlvolle eyecatcher past binnen bijna elk interieur en tilt jouw winkel ongetwijfeld naar een hoger niveau.

 

NATUURLIJK DROOGMATERIAAL

Alflora heeft goede contacten en een sterk netwerk in landen waar de natuur bijzondere dingen achterlaat. Wij zijn de specialist en reizen voor jou de wereld rond om de mooiste producten in te kopen. Dit najaar hebben we weer een uitgebreide collectie aan natuurlijk droogmateriaal voor jou samengesteld met onder andere white washed hout en gedroogde vruchten.

 

WORKSHOP MODELLEN

Laat jouw klanten zich voor één dag bloemist voelen met onze leukste workshopmodellen. Het rechthoekige, metalen model op de betonnen voet leent zich perfect als omlijsting voor een waar kunstobject. Werk tussen het frame met ijzerdraad en je kunt er alles in tentoonstellen.

  

KERSTGLAS

Ga voor de feestdagen op zijn chicst en kies dit jaar voor kerstglas in de trendkleuren. Natuurlijk groen, koele grijs- en blauwtinten, bordeaux en oranje goud. Verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen.

 

BEKIJK DE INTERIEURCOLLECTIE STYLEGUIDE