Banner winter 2018 Alflora


Deze winter genieten we van klassieke schikkingen in sterke kleuren. Het kleurengamma bestaat uit goud, roze, bordeaux en lila. Combineer vers met gedroogde vruchten en gebruik daarnaast veel rijke materialen. Hoe smaakvol kun jij de feestdagen aankleden met jouw expertise?


ALFLORA’S WINTER FAVORITES

De feestdagen staan voor de deur, verwelkom ze met verleidelijke, luxe items en verrassende details. Laat jouw vakmanschap spreken door middel van fascinerende creaties. Gebruik hiervoor sowieso de volgende producten.

Wil jij jouw klanten verleiden met de betoverende werking die de feestelijk aangeklede winterdagen op je kunnen hebben? Klik hier voor het hele assortiment.

 

KERSTGLAS

Kleed de feestdagen verleidelijk aan en kies dit jaar voor kerstglas in de trendkleuren bordeaux, champagne en oranje goud. Verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Alflora is de specialist op het gebied van kwalitatief kerstglas voor een feestelijke prijs.

 

WORKSHOPMODELLEN

Extra uitdagend voor jouw workshopdeelnemers, een dynamisch 3D workshopmodel. Laat die creatieve hersensspinsels komen en speel met vers- en droogmaterialen binnen dit bewegende (spinning) metalen frame. Ook leuk, een model op hoge poten (bijna één meter hoog!) voor een theatraal effect.

 

LED LIGHT SHINE

Deze glazen ballen en ster met LED licht zijn onmisbaar wil je deze winter een sfeervolle ambiance creëren. Daarnaast is LED verlichting de meest duurzame verlichting van dit moment. De lampen hebben een diameter van 12 tot 15 centimeter en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

 

BEKIJK DE WINTER COLLECTIE STYLEGUIDE