NEW SEASON, NEW TRENDS

Het najaar is begonnen en wij nemen jou graag mee in de laatste trends en musthaves. Want het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de nieuwe najaarscollectie. Geïnspireerd door deze trends hebben we ver van huis, maar ook dichtbij voor jou gezocht naar de mooiste producten en materialen. Welk gevoel moet jouw collectie dit najaar oproepen, wat zijn de trendkleuren en welke materialen mogen daarbij absoluut niet ontbreken? Klik snel verder en je krijgt antwoord op al deze vragen! Oh, en we laten je natuurlijk ook graag zien dat je bij ons aan het juiste adres bent voor alle verwerk- en basisartikelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van je vak.

Onze najaarscollectie is vanaf nu volop verkrijgbaar in de webshop en in onze filialen.

De komende dagen en weken blijven nieuwe najaarsartikelen bij ons binnenkomen. Houd daarom de webshop of jouw filiaal goed in de gaten en laat je elk bezoek weer verrassen door de new arrivals.

- WE SUPPORT YOUR CREATIVITY -

Najaarscollectie Alflora 2018


LEES MEER OVER

SHOP DIRECT DE TRENDS VAN DIT NAJAAR

We trappen af met de FALL COLLECTION die een sterke hang heeft naar de natuur. Zachte kleuren, bijzondere structuren en een groot aanbod van natuurlijk materiaal. Laat je tijdens de herfst verwonderen door al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Banner herfst 2018


Verleid de klant om zich lekker in huis terug te trekken met de INTERIOR COLLECTION voor een mooie basis interieurstukken. Warm vs. koud, zwaar vs. luchtig, hoog vs. laag. Binnen deze trend gaat het om het opzoeken van contrasten.

Banner interieur 2018


En dan wordt het winter en staan de feestdagen weer voor de deur, bereid je hierop voor met de WINTER COLLECTION. Pak dit jaar groots uit met weelderige arrangementen, luxe details en verrassende twists. Klassiek-modern is het sleutelwoord.

Banner winter 2018 Alflora

 

Zien we je snel bij Alflora of shop je verder op alflora.nl?


BEKIJK DE VOLLEDIGE STYLEGUIDE
 

  

ONTDEK ONZE FALL & WINTER COLLECTION 2018