Maatregelen tegen corona-virus

In deze onzekere, moeilijke tijden ten gevolge van de coronacrisis, doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te blijven. We houden nauwgezet de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten om medewerkers en bezoekers van onze filialen veilig en gezond te houden. Daarbij volgen we de adviezen en landelijke richtlijnen, afgegeven door het kabinet en het RIVM.

Door het nemen van de maatregelen in onze filialen en het volgen van de richtlijnen, hopen wij bij te dragen aan het onder controle krijgen van het virus en de gevolgen voor iedereen te beperken. 

Uiteraard wensen wij iedereen een goede gezondheid toe!

Update 20 december 2021

De stores van Dillewijn Alflora vallen binnen de winkelcategorie groothandel en mogen daarom open blijven gedurende de lockdown. Wij vragen u om de hygiëne en mondkapjes maatregelengoed na te leven, dat doen wij ook. Stay safe!

Update 23 maart 2021

Aangezien op woensdag 31 maart de avondklok vanaf 22:00 uur in plaats van 21:00 uur ingaat, eindigen de koopavonden vanaf volgende week, met ingang van 5 april, weer op normale eindtijd. Bekijk hier de openingstijden per filiaal.

Update 8 maart 2021

Naar aanleiding van de verlenging van de avondklok blijft de eindtijd van de koopavond op een aantal filialen tijdelijk aangepast. Bekijk hier de openingstijden per filiaal. De aanpassingen zijn tot en met de looptijd van de avondklok, dinsdag 30 maart 04:30 uur, van kracht.

Update 23 februari 2021

Naar aanleiding van de verlenging van de avondklok blijft de eindtijd van de koopavond op een aantal filialen tijdelijk aangepast. Bekijk hier de openingstijden per filiaal. De aanpassingen zijn tot en met de looptijd van de avondklok, maandag 15 maart 04:30 uur, van kracht.

Update 8 februari 2021

Naar aanleiding van de verlenging van de avondklok blijft de eindtijd van de koopavond op een aantal filialen tijdelijk aangepast. Bekijk hier de openingstijden per filiaal. De aanpassingen zijn tot en met de looptijd van de avondklok, woensdag 3 maart 04:30 uur, van kracht.

Update 21 januari 2021

Naar aanleiding van de avondklok wordt op sommige filialen de eindtijd van de koopavond tijdelijk aangepast. Bekijk hier de openingstijden per filiaal. De aanpassingen zijn tot en met 9 februari 2021 van kracht.

Update 12 januari 2021

We begrijpen de situatie waarin onze klanten zich bevinden tijdens de lockdown. Daar waar kan willen wij onze klanten blijven ondersteunen bij de inkoop van benodigdheden en collecties die ook op bestelling of in een webshop verkocht kunnen worden. Uiteraard hopen wij van harte dat ook de andere activiteiten van al onze klanten zo snel mogelijk weer kunnen worden opgepakt.

Update 14 december 2020

Tijdens de lockdown, van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021, blijven alle Dillewijn Alflora-filialen, als toeleverancier, open conform reguliere openingstijden. Uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM.


Richtlijnen RIVM

Met onderstaande maatregelen nemen wij de veiligheid van onze medewerkers en klanten in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Iedereen vanaf 13 jaar is vanaf 1 december 2020 verplicht een mondkapje te dragen;
  • Geen handen schudden;
  • Cash geld overdragen via de toonbank.
  • Was je handen regelmatig en grondig met zeep;
  • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik elke keer een nieuw papieren tissue/zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.

Mochten onze medewerkers (lichte) klachten hebben, dan blijven zij thuis.
We vragen onze klanten deze verantwoordelijkheid ook te nemen als het een bezoek aan ons filiaal betreft.

 

Online inkopen

Ook kun je bij Dillewijn Alflora altijd online inkopen in de webshop. Ben je niet in de gelegenheid een filiaal te bezoeken, bestel dan je inkopen hier online in onze webshop.

Onze webshop biedt een breed assortiment en de mogelijkheid om op afstand jouw gewenste artikelen te bestellen en op jouw gewenste locatie te laten bezorgen. Meer informatie over het aanmaken van een account, wachtwoord vergeten of direct online bestellen, lees je op de pagina Online bestellen.