Alflora Business

Alflora Business is opgericht om bedrijven te ontzorgen op het gebied van inkoop van hardware. Naast de bloemisten die inkopen in ons filiaal of online, doen we ook graag zaken met andere branches, zowel sierteelt als niet-sierteelt geori├źnteerd. Klanten waarvoor Alflora Business actief is zijn onder meer opplanters, kwekers, tuincentra, exporteurs en retailers. Maar ben jij werkzaam in retail, hospitality, de interieurbranche of andere B2B omgeving dan ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom bij Alflora!

Custom made assortiment

Heb jij als (groot)zakelijke klant behoefte aan custom made assortiment, de mogelijkheid tot voorverkoop in de showroom en persoonlijk advies? Dan nodigen wij je uit contact op te nemen met onze accountmanager Alflora Business, Erwin Otten.

Erwin ontvangt je graag in onze showroom in Aalsmeer, in het hart van de bloemen- en plantensector. Of hij komt bij je langs, waar jouw voorkeur ligt. Vervolgens ga je met elkaar in gesprek over jouw specifieke wensen die passen bij de uitdagingen van jouw business. Of dat nu gaat om een specifieke potmaat, het mee-inkopen van seizoensartikelen als kerstglas of een bijzonder product, op maat gemaakt voor jou. Erwin inventariseert wat Alflora voor je kan betekenen en hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Afspraak maken?

Je neemt contact op met Erwin via:

Erwin Otten
Accountmanager Alflora Business
M: 06-12021372
E: e.otten@alflora.nl
LinkedIn Erwin Otten

Specialist in hardware

Met het trendboek onder de arm reizen onze productmanagers de hele wereld rond. Op zoek naar collecties in landen waar ambacht centraal staat of de natuur bijzondere dingen achterlaat. We zijn trots op onze collectie natuurlijke materialen, als kurk, mos, dennenappels of schelpen. Maar ook in ons eigen land of dichtbij huis vinden we producten die we graag aan je voorstellen. Van een uitgebreide collectie keramiek, terracotta potten, glas, zinken emmers, rieten manden tot decoratiematerialen, ondergronden en bloemisterij-artikelen. 

Als Alflora streven we naar een langdurige samenwerking, zodat we jouw business kunnen ontzorgen als het gaat om het inkopen van hardware. Dat is tenslotte onze specialiteit.