Bezorgen en afhalen

Dillewijn Alflora geeft je de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen of af te halen in een van de filialen. In de laatste stap van je bestelling kun je de gewenste optie selecteren. Het beheren van je adresgegevens kan in je account.

Bezorgen

Wil je je bestelling laten bezorgen? In Nederland en België bezorgen wij, indien besteld voor 12:00 uur, binnen 2 werkdagen. Bij een bestelling van €125,- of meer bezorgen wij jouw bestelling ook nog eens gratis.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook zelf ophalen bij het door jou gewenste filiaal. In de laatste stap van het afronden van de bestelling kun je aangeven dat je de bestelling 'zelf wilt ophalen', je krijgt dan de mogelijkheid om het door jou gewenste filiaal te selecteren.

Adres wijzigen

Ben je verhuisd of heb je iets besteld wat naar een verkeerd adres is gestuurd? Geef het direct aan ons door. Adresgegevens van je afleveradres(sen) zijn eenvoudig te wijzigen in je Dillewijn Alflora account. Als je al een bestelling hebt gedaan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. We bekijken dan meteen of we het adres van de zending nog kunnen wijzigen voor je.

Adresgegevens van je factuuradres kun je doorgeven door een mail te sturen naar onze klantenservice.

 

Online bestellen bij Dillewijn Alflora

Met een account kun je bij Dillewijn Alflora snel en eenvoudig online bestellen. Heb je nog geen account voor onze webshop? Maak deze dan direct aan!