Bezorgen en afhalen

Alflora geeft je de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen of af te halen in een van de filialen. In de laatste stap van je bestelling kun je de gewenste optie selecteren. Het beheren van je adresgegevens kan in je account.

Bezorgen

Wil je je bestelling laten bezorgen? In Nederland en België bezorgen wij, indien besteld voor 12:00 uur, binnen 2 werkdagen. Bij een bestelling van € 100 of meer bezorgen wij jouw bestelling ook nog eens gratis.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook zelf ophalen bij het door jou gewenste filiaal. In de laatste stap van het afronden van de bestelling kun je aangeven dat je de bestelling 'zelf wilt ophalen', je krijgt dan de mogelijkheid om het door jou gewenste filiaal te selecteren.

Adres wijzigen

Ben je verhuisd of heb je iets besteld wat naar een verkeerd adres is gestuurd? Geef het direct aan ons door. Adresgegevens zijn eenvoudig te wijzigen in je Alflora account. Als je al een bestelling hebt gedaan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. We bekijken dan meteen of we het adres van de zending nog kunnen wijzigen voor je.

 

U kunt uw artikelen snel en eenvoudig bestellen via de webshop van Alflora. Heeft u nog geen account voor onze webshop? Vraag dan direct een account aan.