VERLICHTING

Best Basics Verlichting 

Nu het najaar nadert gaan de gordijnen weer steeds eerder dicht en wordt het tijd om het binnenshuis lekker knus en sfeervol te maken. Hoe doe je dat nou beter  dan met sfeerverlichting! Verlichting heeft al lang niet meer alleen een functionele rol, namelijk zorgen voor licht in de duisternis, het biedt een manier om sfeer toe te voegen aan een ruimte.

Omdat licht een prominentere plaats inneemt in ons interieur zien we de mooiste designlampen hun intrede doen. Vloerlampen, hanglampen, bureaulampen, we kennen ze in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voor ieder wat wils! Het creatief toepassen van licht in ons interieur is zelfs een manier geworden om je als individu uit te drukken. Je kunt er je eigen stijl mee laten zien.

Speciaal om de donkere dagen wat lichter te maken hebben we voor jou een mooie collectie sfeerlichten opgenomen in ons assortiment. Van stoere touwlampen tot kant-en-klare touwsnoeren met batterij verlichting. Luxe, lichtgevende kersthangers van glas met parelmoerglans, duurzame LED lampen en kaarsen. Zet het interieur van je winkel of woning dit najaar lekker in de spotlight!

De stoere verlichter

Dat is pas snoer waar je u tegen zegt. Deze trendy touwlamp met zijn royale lengte van maar liefst drie meter voegt een flinke dosis persoonlijkheid toe aan uw interieur. De lamp heeft een licht gouden fitting gemaakt van messing en is geschikt voor alle lampen met een grote E27 schroeffitting. Ook handig, je plugt hem zo in het stopcontact dus geen gedoe met stroom uitschakelen, kwijtgeraakte zekeringen, kroonsteentjes en spanningszoekers.

Bij deze lamp in nautische stijl is de stroomdraad weggewerkt door middel van gevlochten scheepstouw. Het scheepstouw wordt gemaakt van een natuurlijk vezel, daardoor is elk product uniek. Het ruwe, ambachtelijke uiterlijk van deze lamp maakt hem super geschikt voor een industrieel en stoer interieur. Maar hij zal ook totaal niet misstaan in een landelijke woning met een moderne touch dankzij de toepassing van het authentieke materiaal.

De ruige structuur van het touw geeft de snoerlamp een lekker stoer uiterlijk. Ondanks het ruwe materiaal is de lamp erg soepel en daardoor gemakkelijk te verwerken. Het eenvoudige ontwerp van de lamp geeft jou de mogelijkheid om er zelf je creativiteit eens stevig op los te laten. Draai de touwlamp, of zelfs meerdere lampen bij elkaar, bijvoorbeeld een paar keer om een mooie tak of bamboe stok. Voor een extra industrieel effect draai je ze om een verweerde steigerbuis. Wil je graag die nautische stijl vasthouden? Kies dan voor een ouderwetse katrol om de touwlamp aan op te hangen. Ook erg leuk, hang de draadlampen op in clusters en verbind ze met elkaar door middel van mooie (scheeps)knopen.

Meer dan genoeg mogelijkheden dus met deze veelzijdige favoriet!

  


De duurzame verlichter

Voor ieder wie graag sfeer in huis brengt door middel van (veel) lampen en daarbij toch graag aan het milieu wil denken hebben wij diverse LED bollen met decoratieve spiraal opgenomen in onze collectie. LED verlichting heeft een aantal duurzame voordelen ten opzichte van gloei- en spaarlampen. Zo verbruikt een LED lamp gemiddeld 5 Watt energie per uur, terwijl een gloeilamp makkelijk 60 Watt verbruikt. Dankzij het lage energieverbruik stoot een LED lamp ook minder CO2 uit, dat zorgt weer voor een verlichting in milieubelasting. Wel zijn LED lampen in aanschaf vaak wat prijziger maar door de zuinigheid is dit snel terugverdiend. Daarnaast hebben LED lampen een langere levensduur dan andere lampen. Wanneer je een LED lamp aanzet is deze meteen op volle kracht. Een leuke extra, onze hele collectie LED bollen is dimbaar, je hebt dus zelf de sterkte van het licht in de hand.

We hebben dit najaar een trendy serie LED verlichting opgenomen in ons assortiment. De LED peren zijn er in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en kleuren. Het LED peertje is weer helemaal hip! Gegarandeerde blikvangers zijn grote globe bollen maar ook de kleine globes trekken snel de aandacht. Vooral wanneer je ze op een van deze houten blokken met verzonken fitting draait. Daarnaast hebben we ook het klassieke Edison of tear drop model, met een prachtig gedraaid filament. De lamp is gemaakt van gebronsd glas voor een gezellige en warme uitstraling, de lamp geeft warm wit licht.

Onze milieuvriendelijke favoriet tijdens de fel verlichte feestdagen!


De feestelijke verlichter

Luxe, decoratieve kersthangers met een parelmoerglans én natuurlijk verlichting. De verlichting in deze hangers werkt op twee AA batterijen. Er zijn drie uitvoeringen van deze sierlijke lichtpuntjes. Met afmetingen van 34 tot 39 centimeter zijn het voyante kerstversieringen voor in een grote boom of ergens anders, bijvoorbeeld hangend boven de dinertafel voor een super party gevoel. De hangers zijn gemaakt van dun glas met een decoratieve structuur.

Kerst is niet meer compleet zonder kaarsen, kaarsen zijn echte sfeermakers in huis wanneer het buiten koud is. Van deze waxkaarsen met bewegende vlam komt geen warmte af, ze werken namelijk op batterijen en zijn vanaf je luie stoel te bedienen met een afstandsbediening. Geen gedoe en geknommel met lucifers en helemaal kinderproof! We hebben de waxkaarsen in diverse hoogtes en breedtes. Zet ze voor de aardigheid eens onder een stolp, dit kan met echte kaarsen natuurlijk niet vanwege de zuurstof toevoer, voor een in het oog springend decoratiestuk.

Met deze lichtgevende kerstversieringen tover jij de feestdagen beslist om tot een sprookjesachtig kersttafereel!